GOME STAEDTLER RASOPLAST 526 BT 30
Gomë 526 BT30‣ Kualitet standard‣ Dimensioni: 43 x 19 x 13 mm..
LAPS DIGITAL STAEDTLER DIGITAL PEN 990 01
Laps dixhital 990 01‣ Shërben për shkrim digjital, me lapsshkruajmë mbi letër, dhe me ndihmës, icili..
LAPS STAEDTLER NORICA  ME GOME 132 46
Lapsa të drurit Norica‣ Strukturë të qetë‣ rezistentë ndaj thyerjes‣ Fortësi HB..
LAPS TEK. STAEDTLER GRAPHITE 760 0,5
Laps teknik grafik 760‣ Me gomë në tërheqje‣ Me trup të kaltër prej gome‣ Trashësia 0.5 mm..
Showing 1 to 15 of 39 (3 Pages)