Products meeting the search criteria

FASIKULL ME GOME D3 VERDH GTG
Fasikull D3‣ Fasikull e plastifikuar letre me llastik‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 3 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME GOME D5 E VERDHE GTG
Fasikull D5‣ Fasikull letre e plastifikuar mellastik.‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 5 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN BARDH
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN KALTERT
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN KUQ
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK D3 E GJELBERT GTG
Fasikull D3‣ Fasikull e plastifikuar letre me llastik‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 3 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME LLASTIK D5 E KUQE GTG
Fasikull D5‣ Fasikull letre e plastifikuar mellastik.‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 5 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME MEKANIZEM OFFICE LINE A4 4R 22×30 D30 KALTERT MBYLLT
Fasikull me mekanizëm.‣ PVC fasikull me ngjyra të ndryshme.‣ Mekanizëm me 4 unaza..
FASIKULL ME PULLE A4 180mic KALTER ART.8544 DONAU
Fasikull Optima‣ Fasikulla me buton në formë të zarfit.‣ Material polipropileni me trashësi180mm‣ Ng..
Showing 1 to 15 of 20 (2 Pages)