Products meeting the search criteria

BLOK NOTES A5 60L ME KATRORA BLASETTI
‣ Bllok‣ 60flete‣ 50 g/m2..
BLOK NOTES A5 60L ME VIJA BLASETTI
‣Bllok‣ 60flete‣ 50 g/m2..
BLOK SPIRALE A5 80L ME VIJA LINEAR MARKER
‣ 80flete‣ 90 g/m2‣ Cover mat i plastifikuar..
FASIKULL ME PULLE A4 180mic TEJDUKSHME ART.8544 DONAU
Fasikull Optima‣ Fasikulla me buton në formë të zarfit.‣ Material polipropileni me trashësi180mm‣ Ng..
FLETORE A4 M.U. 52L ME VIJA EDUCA
‣ Cover i plastifikuar‣ Formati: A4 dhe A5‣ 52 fletë‣ 60g/m2‣ 16 modele..
FLETORE A5 M.U. 52L E THATE EDUCA
Fletore me kornizë të hollë‣ Cover i plastifikuar‣ Format: A4 i A5‣ 52 fletë‣ 60g/m2‣ 16 modele..
FLETORE A5 M.U. 52L ME KATRORA EDUCA
Fletore me kornizë të hollë‣ Cover i plastifikuar‣ Format: A4 i A5‣ 52 fletë‣ 60g/m2‣ 16 modele..
FLETORE A5 M.U. 52L ME VIJA EDUCA
Fletore me kornizë të hollë‣ Cover i plastifikuar‣ Format: A4 i A5‣ 52 fletë‣ 60g/m2‣ 16 modele..
FLETORE A5 T.U. 100L ME KATRORA EDUCA
Fletore me kornizë të fortë‣ Cover i plastifikuar‣ Format: A5‣ 100 fletë‣ 60g/m2..
FLETORE A5 T.U. 100L ME VIJA EDUCA
Fletore me kornizë të fortë‣ Cover i plastifikuar‣ Format: A5‣ 100 fletë‣ 60g/m2..
FLETORE SPIRALE A5 60g 70L ME VIJA FORNAX
‣ 70 Flete‣ 60 g/m2‣ Flete kualitative.‣ 4 dizajne.‣ Paketim: 40..
REGJISTRATOR FORNAX KUT. A5/80 KUQ K3
Fornax A5 D80‣ Kuti kartoni: Eska board 1,25 mm‣ Kuti me mbulese : offset 115 g‣ kartoni rezervë: Es..
Showing 1 to 15 of 16 (2 Pages)