Products meeting the search criteria

BLOK NOTES A4 60L ME KATRORA BLASETTI
‣ Bllok‣ 60flete‣ 50 g/m2..
BLOK NOTES A4 60L ME VIJA BLASETTI
Blok notes Blasetti‣Bllok‣ 60flete‣ 50 g/m2..
BLOK SPIRALE A4 80L ME KATRORE LINEAR MARKER
Notebook spirale linear‣ 80flete‣ 90 g/m2‣ Cover mat i plastifikuar..
FASIKULL ME GOME D5 E VERDHE GTG
Fasikull D5‣ Fasikull letre e plastifikuar mellastik.‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 5 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME HAPSIRE ESS. PRESTIGE 20L KALTERT
Fasikull Prestige‣ Prodhuar prej materialit të polipropilenit‣ Sasia: 20‣ Ngjyra e kuqe dhe e kaltër..
FASIKULL ME HAPSIRE ESS. PRESTIGE 20L ZI
Fasikull Prestige‣ Prodhuar prej materialit të polipropilenit‣ Sasia: 20‣ Ngjyra e kuqe dhe e kaltër..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN BARDH
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN KALTERT
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN KUQ
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK D3 E GJELBERT GTG
Fasikull D3‣ Fasikull e plastifikuar letre me llastik‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 3 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME LLASTIK D5 E KUQE GTG
Fasikull D5‣ Fasikull letre e plastifikuar mellastik.‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 5 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME MEKANIZEM A4 2R 25 ESS. E BARDHE144490
Fasikull me një mekanizëm‣ Dosje kartoni me një mbulesë të bërë ngapolipropileni‣ Ngjyra te ndryshme..
FASIKULL ME MEKANIZEM A4 2R 25 ESS. E ZEZE 144549
Fasikull me një mekanizëm‣ Dosje kartoni me një mbulesë të bërë ngapolipropileni‣ Ngjyra te ndryshme..
Showing 1 to 15 of 109 (8 Pages)