Brand: Verbatim
Product Code: 000012776
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

AAA Bateri Alakline

‣ Modelin më të vogël në rangun

Verbatim

‣ Rekomandohet për përdorim në pajisje

të tilla si MP3 players, kamera dhe lodra

që kërkojnë pushtet të vazhdueshme

për periudha të gjata kohore

‣ Voltage: 1.5V

‣ Lartësi: 44.5mm

‣ Diametri: 10.5mm

‣ Pesha: 11g

Write a review

Note: HTML is not translated!