Brand: Safescan
Product Code: 000024099
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Aparat për zbulimin e monedhave fals Safescan 50

‣ UV llamp e cila ka tre herë jetën më të gjatë të Shërbimit

‣ Përshtatet për HP dhe të gjitha monedhave të tjera

‣ Pranon kartat e kreditit, pasaporta dhe dokumente të tjera të identifikimit

Write a review

Note: HTML is not translated!