Product Code: 000004267
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Aparat LetraTAG LT-100H

‣ Plastikë

‣ Ekran të madh LCD 30x10mm

‣ Max. Print Lartësia: 4 mm

‣ Plastik e cila perdoret për letër metallized dhe kasetë termike LT

‣ Përdoret label LT gjerësi 12 mm x 4 m

‣ Keyboard Layout: ABC, numri i çelësat: 40

‣ Numri i karaktereve / simboleve: 154

‣ Rezolucion print (dpi): 160

‣ Max. linjat e shkruar: 2

‣ Shpejtësi (mm / sec): 6.8

‣ Procesin e shtypjes: termike të drejtpërdrejtë

‣ 2 madhësi të tekstit, 7 stile të tekstit, 5 lloje të kornizave

‣ E ndertuar për kursimin e e tiketës të fundit

‣ Shirit prerës të cilin mundë të shkëputet me dorë dhe është e

lehte të vendoset

‣ Power: 6 x AA baterije

‣ Dimensionet: 79x65x210 mm

‣ Pesha 300 g

Write a review

Note: HTML is not translated!