Brand: Dymo
Product Code: 000025451
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Aparat LabelManager 160

‣ Plastikë

‣ Kamera lidhet me PC tuaj ose Mac dhe përdorni softwerin

e DYMO Label, është projektuar për etiketat në ekranin

e kompjuterit, kështu që ju mund të shtypeni Barkodet,

logot, grafika ose printoni një sërë etiketatve nga teksti në

tabelë ose bazës së të dhënave në fotografi

‣ Perdoret Standard, janë të perhershëm dhe kaseta fleksibile

D1

‣ D1 përdorë gjerësin e etiketës 6, 9 dhe 12 mm

‣ Automatikisht ndalet OFF pajisja

‣ 6 madhësi të tekstit, 8 stile të tekstit, katër lloje të kornizave

‣ Kursen etiketën e fundit

‣ Tastierë QWERTY

‣ Shirit prerës të cilin mundë të shkëputet me dorë dhe

është e lehte të vendoset

‣ Power: 6 x AAA baterije

‣ Dimensionet: 203x118x49 mm

‣ Pesha 350 g

Write a review

Note: HTML is not translated!