Brand: Staedtler
Product Code: 000008591
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Nënvizues Signir Clasic 364


‣ Nënvizues me fishekë të mëdha të shtypura


‣ Rezistent ndaj dritës


‣ Për letër


‣ Të gjitha ngjyrat dhe pa njolla


‣ Ngjyra vjollce mbete edhe pas fotokopjimit


‣ Thahet shpejt


‣ 8 ngjyra flurusente


‣ Trashësia e shkrimit 1-5 mm


‣ Paketim: 10


‣ Rasti 4, 6 dhe 8 i ngjyrave

Write a review

Note: HTML is not translated!