Brand: Verbatim
Product Code: 000024855
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

SDHC Memory kart Class 10

‣ Class 10 do të thotë se minimumi i garantuar i transferimit të

të dhënave është 80Mbit / s

‣ Përdoret në kamera digjitale, Lojtarët e muzikes, kamera,

telefonat e mençur dhe kompjuterët

‣ Sistemi- FAT32

‣ Ka mbrojtjen nga fshirja aksidentale e të dhënave

Write a review

Note: HTML is not translated!