Brand: Penac
Product Code: 000023173
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Laps kimik Roler FX-2

‣ Maje e fyshtit përbëhet prej çelikut

‣ Metalike

‣ Ngjyrë të bardhë dhe zezë

‣ Ngjyra e shkrimit e zezë

‣ Me rimbushje GBR107-06

Write a review

Note: HTML is not translated!