Brand: Fornax
Product Code: 000012255
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Raft për të dhëna

‣ Raftë për Dokumenta

‣ Ngjyra: zezë dhe argjendi

‣Horizontal me 3 rafte

‣ Për të dhëna,kataloge,revista...

‣ Dimenzioni: 278 x 350 x 275

mm

Write a review

Note: HTML is not translated!