Brand: Fellowes
Product Code: 000024828
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Mouse PAD

‣Elegant dhe me ngjyra te cilat i pershtaten mjedisit të punës

‣ Mbeshtetje të rehatshme për të lehtësuar presionin mbi nyje

‣ I përber nga një Gel jo-toksik

‣ I leht për tu pastruar vetëm më një leckë të lagur

‣ I adaptushëm për çdo lloj sipërfaqe

‣ Ngjyra: Zezë dhe Blue

‣ Dimensioni: 26x480x57 mm

‣ Paketimi : 4

Write a review

Note: HTML is not translated!