Product Code: 000019583
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Lapsa druri Noris 120 R BK3D

‣ Paketim lapsa me gomë

‣ ideale për shkolla dhe zyre

‣ Cilësi të lartë

‣ Fortësi HB

Write a review

Note: HTML is not translated!