Brand: Staedtler
Product Code: 000019478
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

Laps dixhital 990 01

‣ Shërben për shkrim digjital, me laps

shkruajmë mbi letër, dhe me ndihmës, i

cili vjen me lapsin, shkrimi transferohet

në kompjuter

‣ Paketimi: 1

Write a review

Note: HTML is not translated!