Brand: Fornax
Product Code: 000012259
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Shportë për plehra

‣ Material metali

‣ Me ngjyrë argjendi dhe

të zezë

‣ Kapacitet: 18 l

‣ Lartësia : 345 mm, Ø295

mm

Write a review

Note: HTML is not translated!