Brand: Verbatim
Product Code: 000021250
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Store’n’Go Portable Hard Drive 2.5 “3.0

‣ Store’n’Go Portable Hard Drives janë të formatit FAT32 duke ju mundësuar

përdorimin e tyre ne OS and Mac OS systems

‣ Interface: USB 3.0

‣ Data transfer rate: 4800 Mbit / s

‣ Transferi i dokumenteve dhe të dhënave i lehtë prej shtepisë në zyre

‣ Back up dhe ruajtje për krejt fajllat nga PC ose laptopi

‣ USB plug ‘n’ play (nuk ka nevoj për furnizim shtesë të rymës)

‣ Me dizajn dhe stil që i përshtatet në tavolin dhe mund të bartet lehtë

Write a review

Note: HTML is not translated!