Brand: Fellowes
Product Code: 000024816
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Letër prerës Proton A4

‣ Pjesa e integruar në bazë për ruajtjen e tehut për

zëvendësim (nuk përfshihen)

‣ Bazë metali me kembe gome jo rreshqitese

‣ thikë për harmonizimin më të lehtë të dokumenteve dhe

prerje të saktë

‣ Kapacitet prerjes: do 10 lista (80g/m2)

‣ Për formate A4, A5 i A6

Write a review

Note: HTML is not translated!
Tags: SHPATE, FELLOWES, A4