Brand: Esselte
Product Code: 000025294
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Fasikull Prestige

‣ Prodhuar prej materialit të polipropilenit

‣ Sasia: 20

‣ Ngjyra e kuqe dhe e kaltërt.

‣ Formati A4

‣ Dimenzionet e brendshme:

230x310x12 mm

Write a review

Note: HTML is not translated!