Brand: Donau
Product Code: 000011243
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Fasikull

‣ Të ngjyrosura dhe me mundësi

mbyllje me gomë(llastik).

‣ 3 ngjyra

‣ Format: A4

‣ Gramazha: 400 g/m2

‣ Paketimi: 80

Write a review

Note: HTML is not translated!