Brand: Foroffice
Product Code: 000014846
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

‣ Kuti me karton të zi të valëzuar 1,40 mm

‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,50 mm

‣ Mbështjellësi i kutisë : offset 100gr

‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,75 mm

‣ Mekanizmi: Metal 75 mm


Write a review

Note: HTML is not translated!