Product Code: 000020895
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Çanta Lëkure

‣ Çantë për meshkuj

‣ Me rrip shtesë për shpatull

‣ Në dispozicion ngjyra e zezë dhe kafe

‣ Dimenzioni: 270 x 230 x 80 mm

‣ paketimi: 1

Write a review

Note: HTML is not translated!