Brand: Fellowes
Product Code: 000024817
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Letër prerës Proton A3

‣ Integruar në bazë për ruajtjen tehit per zëvendësim (nuk përfshihen)

‣ Presion transparent thikë për harmonizimin më të lehtë

të dokumenteve dhe prerë saktë

‣ Kapacitet prerje: deri 10 lista (80g/m2)

‣ Për formate A3, A4, A5 i A6

Write a review

Note: HTML is not translated!
Tags: SHPATE, FELLOWES, A3