Brand: Verbatim
Product Code: 000012779
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

D Bateri Alakline

‣ Si modeli C , po ashtu modeli D është

zgjidhje ideale për dritat flash dhe pishtarë

‣ Gjithashtu rekomandohet për perdorimin

në large stereo boom boxes për

qendrueshmeri dhe rritjen e jetës

‣ Voltage: 1.5V

‣ Lartësi: 61.5mm

‣ Diametri: 34.2mm

‣ Pesha: 134g

Write a review

Note: HTML is not translated!