Brand: Verbatim
Product Code: 000012777
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

AA Bateri Alakline

‣ Modeli më i popullarizuar në

rangun Verbatim

‣ Rekomandohet për përdorim në

pajisje të tilla si radio portative,

MP3 players, kamera dhe TV /

DVD kontrollet e largët

‣ Voltage: 1.5V

‣ Lartësi: 50.5mm

‣ Diametri: 14.5mm

‣ Pesha: 23g

Write a review

Note: HTML is not translated!