Brand: Panasonic
Product Code: 000019239
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Digital cordless phone KXTG1611

FX

‣ Ekran me 12-karaktere

‣ ID e telefonuesit (Caller ID)

‣ Kapacitetit i listës në celularë 50(emra dhe

numra)

‣ Menu në gjuhët lokale

‣ Dimensionet baze: 100x50x90 mm

‣ Dimensionet e kufjev: 30x159x49 mm

Write a review

Note: HTML is not translated!