Brand: Verbatim
Product Code: 000014046
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Zmadhues të levizshëm USB

‣ Zmadhues të levizshëm VERBATIM.

Sistemi është i lehtë dhe ideal për tu përdorur gjatë

udhëtimit . Po ashtu ajo mundë të përdoret edhe në Pc apo

laptop. Nuk ka nevoj për ndonjë pjesë shtesë për mbajtje

‣ Frekuenca: 200Hz - 18KHz

‣ Gjatësia e kabllove mes Zmadhues: 70cm

‣Dimensionet: 46 x 105 x 40mm

‣ Pesha: 178 gr

Write a review

Note: HTML is not translated!