Brand: Verbatim
Product Code: 000015905
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

‣ Ideal për të dhënat kompjuterike sharing,

video , fotografi dhe muzikë

‣ Rezistencë të lartë ndaj rrezatimit UV.

Write a review

Note: HTML is not translated!