Brand: Verbatim
Product Code: 000015991
Availability: 2-3 Days

Qty

Kërko ofertë

USB Memory Stick Store’n’Go PinStripe 2.0

‣ Zgjidhje e përkryer e ruajtjes

‣ Leximi me shpejtësi deri në 10MB / s shkruan me shpejtësi deri në 4MB / s

‣ Ka aftësinë për të nxitur dhe për të tërhequr rrëshqitje e cila mbron lidhës USB kur nuk është në

përdorim

‣ Dimensionet: 54x21x9,22 mm

‣ Pesha: 7.9 g

Write a review

Note: HTML is not translated!