Product Code: 000025882
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Tregues llaserik

‣ I thjeshtë për përdorim

‣ Përmban tastin e faqes lartë/poshtë dhe

ESC tastin

‣ Ëireless: 2.4 GHz

‣ Përdor baterinë: 2 x AAA

‣ Largësia llaserike 10 m

‣ Dimensioni: 105 x 38 x 18 mm

‣ Paketimi: 1

Write a review

Note: HTML is not translated!