Brand: Foroffice
Product Code: 000016188
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

Foroffice A4 D80

‣ Kuti me karton të zi të valëzuar 1,40 mm

‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,50 mm

‣ Mbështjellësi i kutis : offset 100gr

‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,75 mm

‣ Mekanizmi: Metal 75 mm

‣Paleta: E re e pakthyeshme

Write a review

Note: HTML is not translated!