Brand: Brunnen
Product Code: 000017042
Availability: In Stock

Qty

Kërko ofertë

‣Cover me material balacron

‣ Format A4, A5 dhe A6

‣ Gomë elastike

‣ Ngjyrë e zezë

‣ Bookmark

‣ 192 Faqet, 80g/m2 Letër

Write a review

Note: HTML is not translated!