MEMORY CARD SDHC 16GB CLASS10 VERBATIM 43962
SDHC Memory kart Class 10‣ Class 10 do të thotë se minimumi i garantuar i transferimit tëtë dhënave ..
AUTOPARLANT VERBATIM 49090 ZI USB EOL
Zmadhues të levizshëm USB‣ Zmadhues të levizshëm VERBATIM.Sistemi është i lehtë dhe ideal për tu për..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 1,5V AA 4/1 49921 LR-6
AA Bateri Alakline‣ Modeli më i popullarizuar nërangun Verbatim‣ Rekomandohet për përdorim nëpajisje..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 1,5V AAA 4/1 49920 LR-03
AAA Bateri Alakline‣ Modelin më të vogël në rangunVerbatim‣ Rekomandohet për përdorim në pajisjetë t..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 1,5V D 2/1 49923 LR 20
D Bateri Alakline‣ Si modeli C , po ashtu modeli D ështëzgjidhje ideale për dritat flash dhe pishtar..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 9V 1/1 49924 LR 61
9V Bateri Alakline‣ Bateri 9V Verbatim janë të rekomanduara përpërdorimin në Alarmet e zjarrit‣ Bate..
BATERIA VERBATIM NiMH RI-MBUSHESE 1,2V AAA 4/1 49942
AAA Premium Bateri rimbushëse‣ Verbatim’s Premium rimbushëse mundëtë përdoren në kamera digitale,Kon..
CD-R 700MB 52X VERB CRYSTAL SPINDLE 50/1
‣ Ideal për të dhënat kompjuterike sharing,video , fotografi dhe muzikë‣ Rezistencë të lartë ndaj rr..
CD-R 700MB 52X VERBATIM CRYSTAL SPINDLE 100/1
‣ Ideal për të dhënat kompjuterike sharing,video , fotografi dhe muzikë‣ Rezistencë të lartë ndaj rr..
CD-R 700MB 52X VERBATIM EXTRA PRO. SPINDLE 10/1
‣ Sipërfaqet Me mbrojtje shtesë‣ Ideal për video , foto, muzikë, filma ...‣ Rezistencë të lartë ndaj..
CD-R 700MB 52X VERBATIM EXTRA PRO. SPINDLE 100/1
‣ Sipërfaqet me mbrojtje shtesë‣ Ideal për video , foto, muzikë, filma ...‣ Rezistencë të lartë ndaj..
CD-R 700MB 52X VERBATIM EXTRA PRO. SPINDLE 25/1
‣ Sipërfaqet Me mbrojtje shtesë‣ Ideal për video , foto, muzikë, filma ...‣ Rezistencë të lartë ndaj..
DVD+R 4,7GB 16X VERBATIM MATT SILVER SPINDLE 10/1
‣ Me nivelin më të lartë të stabilitetit gjatë regjistrimit‣ Disk me një sipërfaqe me shkëlqim argje..
DVD+R 4.7GB 16X VERBATIM MATT SILVER SPINDLE 25/1
‣ Me nivelin më të lartë të stabilitetit gjatë regjistrimit‣ Disk me një sipërfaqe me shkëlqim argje..
Showing 1 to 15 of 35 (3 Pages)