LAPS KIMIK. PENAC NEEDLE TECH 0,5mm KALTERT
Laps kimik Needle Tech‣ Ngjyra e PVC pjesa e sipërme e zezë‣ Me trup gome‣ Ngjyra e shkrimit është k..
LAPS KIMIK. PENAC RB-085 B KALTERT
Laps kimik RB-085 B‣ Mbështjellës i trupit prej gome‣ Lidhja është bërë prej çeliku inox‣ Dispozicio..
LAPS KIMIK. PENAC RB-085 B ZEZ
Laps kimik RB-085 B‣ Mbështjellës i trupit prej gome‣ Lidhja është bërë prej çeliku inox‣ Dispozicio..
LAPS KIMIK. PENAC SLEEK TOUCH 0,5 KALTERT
Laps kimik Sleek Touch‣ Mbështjellës gome‣ Lidhja është bërë prej çeliku inox‣ Ngjyra e PVC pjesa e ..
LAPS KIMIK. PENAC SLEEK TOUCH 0,5 KUQ
Laps kimik Sleek Touch‣ Mbështjellës gome‣ Lidhja është bërë prej çeliku inox‣ Ngjyra e PVC pjesa e ..
LAPS KIMIK. PENAC SLEEK TOUCH 0,5 ZI
Laps kimik Sleek Touch‣ Mbështjellës gome‣ Lidhja është bërë prej çeliku inox‣ Ngjyra e PVC pjesa e ..
LAPS TEK. PENAC CCH-3 0,5mm KALTERT
Laps teknik CCH-3‣ Trupi përbëhet prej gome të tejdukshme‣ Përmban gomë‣ Trashësia 0.5 mm..
LAPS TEK. PENAC PEPE 0,5 KALTERT MBYLLT
Laps teknik PePe‣ Trup i metalt me gomë‣ Goma ngjyrë kaltër‣ Trashësia 0.5 mm..
ROLER PENAC FX-2 BARDH NE PAKO DHURATE
Laps kimik Roler FX-2‣ Maje e fyshtit përbëhet prej çelikut‣ Metalike‣ Ngjyrë të bardhë dhe zezë‣ Ng..
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)