KOREKTOR TRAK 5mm x 8m FOROFFICE
Korigjues roler‣ Korektor me shirit‣ Korigjime me saktësi‣ Gjërësia: 5 mm‣ Gjatësia: 8 m..
REGJISTRATOR FOROFFICE KUT. A4/80 ZI K5
Foroffice A4 D80‣ Kuti me karton të zi të valëzuar 1,40 mm‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,50..
REGJISTRATOR FOROFFICE ME KUTI A4/80  VERDHE K5
‣ Kuti me karton të zi të valëzuar 1,40 mm‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,50 mm‣ Mbështjellë..
REGJISTRATOR FOROFFICE ME KUTI A4/80 KALTER K5
‣ Kuti me karton të zi të valëzuar 1,40 mm‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,50 mm‣ Mbështjellë..
REGJISTRATOR FOROFFICE ME KUTI A4/80 KUQE K5
‣ Kuti me karton të zi të valëzuar 1,40 mm‣ Kuti kartoni: të fortë dhe të hollë 1,50 mm‣ Mbështjellë..
SELLOTEJP E PAKOVE 48mmX66m PROZ. FOROFFICE
Shirit ngjitës paketimi‣ Akrilik‣ Të destinuara për kuti, paketa‣ Dimenzioni: 48 mm x 66 m..
Showing 1 to 15 of 17 (2 Pages)