MOUSE PAD ME BAZ PER DORE FELLOWES KALTERT
Mouse PAD‣Elegant dhe me ngjyra te cilat i pershtaten mjedisit të punës‣ Mbeshtetje të rehatshme për..
MOUSE PAD ME BAZ PER DORE FELLOWES ZI
Mouse PAD‣Elegant dhe me ngjyra te cilat i pershtaten mjedisit të punës‣ Mbeshtetje të rehatshme për..
PUSHUES PER KEMBE FELLOWES 8035001
Pushues për këmb Microban®‣ Parandalon sikletin e këmbeve për të siguruar sjellje korrekte‣ Përfshin..
SHAKTRUESE LETRES FELLOWES P-20 eol
Shkatërrues-P-20‣ Gjerësia e kasetës 7 mm‣ Shkatërron 5 fletë (70g/m2)‣ Kapaciteti i shportës: 11l‣ ..
SHKATRUESE LETRES FELLOWES 62 MC
Shkatërrues-62Mc‣ Prerje 3x9 mm‣ Shkatërron 10 Fletë (70g/m2) .‣ Kapaciteti i shportës: 22l‣ Dimensi..
SHKATRUESE LETRES FELLOWES P-35C
Shkatërrues-P-35C‣ Prerje 4x40 mm‣ Shkatërron 5 Fletë (70g/m2) .‣ Kapaciteti i shportës: 12l‣ Dimens..
SHPATE PER PRERJEN E LETRES FELLOWES PROTON A3
Letër prerës Proton A3‣ Integruar në bazë për ruajtjen tehit per zëvendësim (nuk përfshihen)‣ Presio..
Showing 1 to 15 of 17 (2 Pages)