ATASHE DYANSORE E ZEZE DONAU
Fasikull Atashe‣ Material polipropileni‣ Mbajtës metalik me Kapaciteti 80Flete (80 g/m2)‣ Ka vend të..
DOLLAP I QELSAVE 48/1 ART.5242 DONAU
Raft për çelësa 5242‣ Raft metali për çelësa‣ Çelësa rezerv‣ Kapacitet 48 çelësa‣ Dimenzioni: 180 x ..
DOLLAP I QELSAVE 93/1 ART.5243 DONAU
Raft për çelësat 5243‣ Raft metali për çelësa‣ Çelësa rezerv‣ Kapacitet 93 çelësa‣ Dimenzioni: 300 x..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN BARDH
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4/30mm KUQE.2075 DONAU
Fasiklla‣ Fasikull të veshuara me karton me një trashesi 1.7mm dhe të përbëra me material polipropil..
FASIKULL ME MEKANIZEM A4/30mm KALTERT ART.2075 DONAU
Fasiklla‣ Fasikull të veshuara me karton me një trashesi 1.7mm dhe të përbëra me material polipropil..
FASIKULL ME PULLE A4 180mic KALTER ART.8544 DONAU
Fasikull Optima‣ Fasikulla me buton në formë të zarfit.‣ Material polipropileni me trashësi180mm‣ Ng..
FASIKULL ME PULLE A4 180mic TEJDUKSHME ART.8544 DONAU
Fasikull Optima‣ Fasikulla me buton në formë të zarfit.‣ Material polipropileni me trashësi180mm‣ Ng..
FASIKULL ME PULLE A4/30mm ZI ART.2075 DONAU
Fasiklla‣ Fasikull të veshuara me karton me një trashesi 1.7mm dhe të përbëra me material polipropil..
Showing 1 to 15 of 20 (2 Pages)