Regjistrator
Regjistrator ..
FASIKULL KARTONI  GTG
Fasikull arkive‣ Karton i kualitetit të lartë.‣ Trashësia 1 m‣ Ngjyra e mermerët.‣ Formati A4‣ Dimen..
FASIKULL ME GOME D3 KUQE GTG
Fasikull D3‣ Fasikull e plastifikuar letre me llastik‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 3 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME GOME D3 PROTOKALLT GTG
Fasikull D3‣ Fasikull e plastifikuar letre me llastik‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 3 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME GOME D3 VERDH GTG
Fasikull D3‣ Fasikull e plastifikuar letre me llastik‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 3 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME GOME D5 E VERDHE GTG
Fasikull D5‣ Fasikull letre e plastifikuar mellastik.‣ Ngjyra të ndryshme‣ Gjëresia: 5 cm‣ Format: B..
FASIKULL ME HAPSIRE ESS. PRESTIGE 20L ZI
Fasikull Prestige‣ Prodhuar prej materialit të polipropilenit‣ Sasia: 20‣ Ngjyra e kuqe dhe e kaltër..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN BARDH
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN KALTERT
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4 TEN KUQ
Fasikull‣ Të ngjyrosura dhe me mundësimbyllje me gomë(llastik).‣ 3 ngjyra‣ Format: A4‣ Gramazha: 400..
FASIKULL ME LLASTIK A4/30mm KUQE.2075 DONAU
Fasiklla‣ Fasikull të veshuara me karton me një trashesi 1.7mm dhe të përbëra me material polipropil..
Showing 1 to 15 of 55 (4 Pages)