ATASHE DYANSORE E ZEZE DONAU
Fasikull Atashe‣ Material polipropileni‣ Mbajtës metalik me Kapaciteti 80Flete (80 g/m2)‣ Ka vend të..
FSHISE E TABELES ER-1202/1252
Fshirëse për tabele ER 1202/1252‣ Për fshirje të thatë të tabelave të bardha‣ PVC Mbajtës me ngjyra ..
MAPA PER NENSHKRIME A4 20L TEGET ART.8690 DONAU
Follder për nënshkrime‣ Me një shirit dritare‣ Fletët e ballinës të ngurtaTrashësia: 1,9 mm‣ Ngjyra:..
MBAJTESE PER ID - OFFICE LINE 6x9 ME KAPSE METALIKE
Mbajtës për bexha‣ Në dispozicion me metal dhe PVC kapëse‣ paketimi: 100..
NDARESE ME NUMRA A4 1-31 E HIRT FORNAX
Lista‣ Me polipropilen‣ Shpim universal‣ Ndarëse ngjyrë hiri‣ Format: A4..
NDARESE ME NUMRA A4 1-6 E HIRT FORNAX
Lista‣ Me polipropilen‣ Shpim universal‣ Ndarëse ngjyrë hiri‣ Format: A4..
Showing 1 to 15 of 47 (4 Pages)