KALKULATOR CITIZEN SDC 810 B II
Kalkulator SDC-810BN‣ Ekran me 10 Shifra‣ Dimensionet: 100x125x34 mm..
KALKULATOR CITIZEN SDC444S
Kalkulator SDC-444S‣ Ekran me 12 Shifra‣ Rrënje katrore‣ Dimensionet: 153x199x30.5 mm..
KALKULATOR SR-270II
Kalkulator SRP-265‣ Ekran me 8 + 2 Shifra‣ 129 Funksione‣ Program për kujtesë‣ Dimensionet: 75x148x1..
KOREKTOR LAPS 7ml MAJA METALT VRH FORNAX
Koregjues‣ Të përshtatshme për fshirjeme saktësi‣ Maje prej metali‣ Sasia: 7 ml..
KOREKTOR LLAK  20ml FORNAX
Korektor‣ Fshirës me furçë‣ Thahet shpejt‣ Sasia: 20 ml..
KUTI PER FASIKULL PENDAFLEX LEITZ TEJDEUKSHME
Kuti për fasikull Plus‣ Vjen me 5 dosje të kaltërta të varura.‣ Kuti kompakte për cdo tavolinë dhe z..
Showing 106 to 120 of 277 (19 Pages)