Shkatrruese letre
Shkatrruese letre..
APARAT DYMO LABEL MANAGER LMR160
Aparat LabelManager 160‣ Plastikë‣ Kamera lidhet me PC tuaj ose Mac dhe përdorni softwerine DYMO Lab..
APARAT DYMO LETRA TAG LT -100 H
Aparat LetraTAG LT-100H‣ Plastikë‣ Ekran të madh LCD 30x10mm‣ Max. Print Lartësia: 4 mm‣ Plastik e c..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 1,5V AA 4/1 49921 LR-6
AA Bateri Alakline‣ Modeli më i popullarizuar nërangun Verbatim‣ Rekomandohet për përdorim nëpajisje..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 1,5V AAA 4/1 49920 LR-03
AAA Bateri Alakline‣ Modelin më të vogël në rangunVerbatim‣ Rekomandohet për përdorim në pajisjetë t..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 1,5V D 2/1 49923 LR 20
D Bateri Alakline‣ Si modeli C , po ashtu modeli D ështëzgjidhje ideale për dritat flash dhe pishtar..
BATERIA VERBATIM ALKALINE 9V 1/1 49924 LR 61
9V Bateri Alakline‣ Bateri 9V Verbatim janë të rekomanduara përpërdorimin në Alarmet e zjarrit‣ Bate..
BATERIA VERBATIM NiMH RI-MBUSHESE 1,2V AAA 4/1 49942
AAA Premium Bateri rimbushëse‣ Verbatim’s Premium rimbushëse mundëtë përdoren në kamera digitale,Kon..
DETEKTOR PER PARA FALCO SAFESCAN 50
Aparat për zbulimin e monedhave fals Safescan 50‣ UV llamp e cila ka tre herë jetën më të gjatë të S..
FLOMASTER DETEKTOR PER PARA FALCO. SAFESCAN 30
Lapës per zbulimin e monedhave fals Safescan 30‣ Shërben për një kontroll të menjëhershëm të kartëmo..
KALKULATOR CITIZEN CDC 80 ALLROUNDER
Kalkulator CDC-80 Allrounder‣ Ekran me 10 Shifra‣ Kalkulimete tax-av‣ Rrënje katrore‣ Dimensionet: 1..
Showing 1 to 15 of 46 (4 Pages)