HARD DISC 2,5'' 500GB USB 3.0 VERBATIM HIRI 53021
‣ Store’n’Go Portable Hard Drives janë të formatit FAT32 duke ju mundësuarpërdorimin e tyre ne OS an..
MIKROFON 01A ZI GENIUS
Mikrofon MIC-01A‣ Mikrofon Desktop-ideal për video konferenca dhe lidhje internetiKarakteristikat e ..
MOUSE PAD ME BAZ PER DORE FELLOWES KALTERT
Mouse PAD‣Elegant dhe me ngjyra te cilat i pershtaten mjedisit të punës‣ Mbeshtetje të rehatshme për..
MOUSE PAD ME BAZ PER DORE FELLOWES ZI
Mouse PAD‣Elegant dhe me ngjyra te cilat i pershtaten mjedisit të punës‣ Mbeshtetje të rehatshme për..
NDEGJUSE+MIKROFON HS-02B GENIUS
Ndegjuese HS-02B‣ HS-02b kufjeve me shpuzë të butëveshit që ju mund të ndegjoni merehati‣ Mikrofon m..
USB MEMORY STICK 16GB PINSTRIPE VERBATIM ZEZE
USB Memory Stick Store’n’Go PinStripe 2.0‣ Zgjidhje e përkryer e ruajtjes‣ Leximi me shpejtësi deri ..
USB MEMORY STICK 3.0 128GB STORE N GO VERBATIM ZI
USB 3.0 me super shpejtësi‣ Mekanizmi “Drag and Unlock” mbron USB drive kur nukështë në përdorim‣ Di..
Showing 16 to 30 of 35 (3 Pages)