MEMORY CARD SDHC 16GB CLASS10 VERBATIM 43962
SDHC Memory kart Class 10‣ Class 10 do të thotë se minimumi i garantuar i transferimit tëtë dhënave ..
APARAT DYMO LETRA TAG LT -100 H
Aparat LetraTAG LT-100H‣ Plastikë‣ Ekran të madh LCD 30x10mm‣ Max. Print Lartësia: 4 mm‣ Plastik e c..
AUTOPARLANT VERBATIM 49090 ZI USB EOL
Zmadhues të levizshëm USB‣ Zmadhues të levizshëm VERBATIM.Sistemi është i lehtë dhe ideal për tu për..
CD-R 700MB 52X VERB CRYSTAL SPINDLE 50/1
‣ Ideal për të dhënat kompjuterike sharing,video , fotografi dhe muzikë‣ Rezistencë të lartë ndaj rr..
CD-R 700MB 52X VERBATIM CRYSTAL SPINDLE 100/1
‣ Ideal për të dhënat kompjuterike sharing,video , fotografi dhe muzikë‣ Rezistencë të lartë ndaj rr..
CD-R 700MB 52X VERBATIM EXTRA PRO. SPINDLE 10/1
‣ Sipërfaqet Me mbrojtje shtesë‣ Ideal për video , foto, muzikë, filma ...‣ Rezistencë të lartë ndaj..
CD-R 700MB 52X VERBATIM EXTRA PRO. SPINDLE 100/1
‣ Sipërfaqet me mbrojtje shtesë‣ Ideal për video , foto, muzikë, filma ...‣ Rezistencë të lartë ndaj..
CD-R 700MB 52X VERBATIM EXTRA PRO. SPINDLE 25/1
‣ Sipërfaqet Me mbrojtje shtesë‣ Ideal për video , foto, muzikë, filma ...‣ Rezistencë të lartë ndaj..
DVD+R 4,7GB 16X VERBATIM MATT SILVER SPINDLE 10/1
‣ Me nivelin më të lartë të stabilitetit gjatë regjistrimit‣ Disk me një sipërfaqe me shkëlqim argje..
DVD+R 4.7GB 16X VERBATIM MATT SILVER SPINDLE 25/1
‣ Me nivelin më të lartë të stabilitetit gjatë regjistrimit‣ Disk me një sipërfaqe me shkëlqim argje..
DVD-R 4,7GB 16X VERBATIM MATT SILVER SPINDLE 10/1
‣ Me nivelin më të lartë të regjistrimit stabilitetit‣ Disk me sipërfaqe argjendi me shkëlqim..
HARD DISC 2,5'' 1TB USB 3.0 VERBATIM HIRT 53071
Store’n’Go Portable Hard Drive 2.5 “3.0‣ Store’n’Go Portable Hard Drives janë të formatit FAT32 duke..
HARD DISC 2,5'' 1TB USB 3.0 VERBATIM ZEZE 53023
Store’n’Go Portable Hard Drive 2.5 “3.0‣ Store’n’Go Portable Hard Drives janë të formatit FAT32 duke..
HARD DISC 2,5'' 500GB USB 3.0  VERBATIM ZEZE 53029
Store’n’Go Portable Hard Drive 2.5 “3.0‣ Store’n’Go Portable Hard Drives janë të formatit FAT32 duke..
Showing 1 to 15 of 35 (3 Pages)